Over mij

 

Dit ben ik, het blog is mij.. ik ben Menno Drenth en gebruik dit blog om van me af te schrijven. Meestal over de ziekte van mijn moeder en mijn (wijlen)schoonvader Alzheimer maar ook gewoon prive of wat er gaande is en ja “het” heeft ook een mening. Soms ongezouten, soms grof en soms botweg ongenuanceerd. Ik haat “op de man spelen” en dat zal ik waar mogelijk dan ook voorkomen, als me dat eens niet lukt waardeer ik het als je me daar op aanspreekt!

 

Het is mijn persoonlijke blog, alle meningen en uitingen zijn van mij en vertegenwoordigen mij.. niemand anders 🙂 .. je kunt het maar beter gezegd hebben he? .. 95% van mijn blogs is geschreven binnen 5 minuten en staan vol met zpelvauten .. so be it 🙂 vind het lief als je mij er op wijst maar geen garantie dat ik het aanpas.

 

Ben gek op muziek, politiek, media, inhoud en mensen in het algemeen! Heb een bloedhekel aan populisme, narcisme (al hebben we daar allemaal wel een beetje last van in het social media tijdperk) en onrecht.

Wil je me contacten dan kan dat hier KLIK

me_bike

 

 

6 thoughts on “Over mij

 1. Meneer Drenth, eventjes de groeten uit Rotteworsterveen en ga lekker door met je Blogjes.
  Na een dag werken in de slagerij is het prettig om met een pot bier in de hand, een knapperend houtvuurtje, de poten omhoog en leptoppie op schoot jouw verhalen te lezen en zo af en toe op te reageren.
  Meestal dubbelzinnig en met een grote knipoog en af en toe zelfs serieus.

  Vind je Blogjes leuk, jou ook maar alleen leuk want ik val niet op mannetjes. Heb wel een vriend maar dat is m’n hond. Ga door en je hebt in ieder geval ÊÊn trouwe lezer.

  Heerlijk man dat verhaal van die spleet!

  En of je me nu volgt of niet, zal me (harde) worst wezen. Ben geen verzamelaar, ja wel van onderdelen van me ouwe Fordson Thames.

  Zo dat was een berichie van mij, Hammie Stinksaucijs slager uit Rotteworsterveen, geef je wicht nu maar een smok en Keep Going!

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.