And now for something completely different ..

Zoals sommigen weten ben ik der ff niet. Ik zit samen met mijn compagnon in Las Vegas waar jaarlijks een .. of beter gezegd DE beurs in ons vakgebied is.
Vegas, een raar dorp. Kom er al best wat jaren en mag ondertussen bijna de titel ereburger dragen πŸ™‚
Het leven hier is 24 uur per dag wat opgaat voor alles!. Eten,drinken,roken,gokken,kopen.. kortom consumeren!
Dit alles onder het genot van licht,show en relatief goedkope buffet restaurants!

Uiteindelijk benne we hier om werk te doen hoe “leuk” de rest er om heen ook is. Dat betekend in concreto:

Beursvloer afstruinen.. maar dan op tempo markt! 100.000 andere meest waggelende mensen willen ook wat zien en ook de business vinden die ze zoeken!

Zoiets dus, en voor mensen die ooit in het convention center in Vegas zijn geweest die weten wat voor schaal we praten. Er is een North hall section, een center section en de South Hall sections.. Alles bij elkaar vergelijkbaar met een keer of 2 a 3 de RAI in Amsterdam.
Dat staat bijna allemaal vol met techniek en mensen die soms leuke oplossingen bieden.
Alles zien is onmogelijk, alleen met een goed plan heeft het zin die vloer te betreden πŸ™‚

Dan zijn er nog de tientallen keynote sessies, bijeenkomsten en back door meetings waar geheime informatie op basis van NDA (non disclosure agreement ) verstrekt worden.
De avonden worden grotendeels gevuld met zakelijke sociale verplichtingen. Plaatsen waar mensen bij elkaar komen om te kijken of er koppelingen zijn tussen de diverse partijen. Kortom gewoon ouderwets netwerken dus πŸ™‚

En dan is er de nacht.. het moment dat je even weg van alles bent.. geen Las Vegas, geen telefoon (als je hem uitzet! dusssss) en geen klanten, leveranciers, prospectus πŸ™‚

Slaap.. slaap …

damn.. slaap zeg ik πŸ™

Niet dus.. 9 uur tijdverschil is iets wat ik schijnbaar lastig mijn systeem in kan krijgen. Een paar uurtjes slapen gaat best maar veul te weinig.
Gelukkig hebben we dan twitter of msn of mail of gewoon uitzending gemist πŸ™‚ of.. een blog πŸ™‚

Ik ga nog een half uurtje slapen voordat ik me weer op pancakes,bacon,ei en vieze koffie ga storten.. nog 1 ontbijt en dan hoppa weer terug in de aspirine buis met vleugels..

Greetings from Vegas!

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.