Even afstand…

pGeen zin schreef ik vorige week.. even niet even geen idee waar te starten met het oplossen van dingen die opgelost moeten worden. Even geen idee hoe dingen als mijn moeder moeten… en even geen idee wanneer.
Dan een weekje verder en gek genoeg is je geest in staat om orde te scheppen en zaken prioriteit te geven. Dit aan de kant en eerst dat aanpakken … Mede geholpen door omstandigheden waar je sowieso geen grip (meer) op hebt.

Ik heb voor het eerst sinds een week weer zin om actief de strijd op te pakken… gewoon weer doen gewoon aanpakken… of zoals mijn moeder altijd zei “doe maar gewoon wat je denkt dat moet en doe het met overtuiging…”
Dus met de vakantie in zicht en leuke afspraken in het vooruitzicht geholpen door hen die je ook helpen als je even niet zo goed gaat .. vernieuwde energie …

En nu… terug in mijn boek … nee geen zweefboek gewoon .. (nou ja gewoon..!) Geert Mak … en daarna heb ik mijzelf een boek van Leo Blokhuis kado gedaan … zin in 🙂
Menno

6 thoughts on “Even afstand…

 1. Fijn Menno, dat je de zaken weer wat hebt kunnen ordenen in je hoofd.
  Geen grip hebben op ‘de dingen’ maakt het allemaal meestal nog meer verwarrend.
  Sterkte met de strijd. X

 2. Blij te horen dat het weer beter gaat Menno. We hebben hier een standaard-uitdrukking in de familie als het eens wat slechter gaat. “Al sal reg kom” van Paul Kruger, vroegere president van Z-Afrika.

  PS De boeken van Leo Blokhuis zijn heel leesbaar, zeker als je van muziek houdt. Hij is terecht een wandelende encyclopedie op zijn gebied.

  Keep your head up,

  Leon

  • ja inderdaad.. al sal reg kom en zo is het uiteindelijk wel.. 🙂 Thx.. en Leo had ik al een vermoeden dat dit zeer leesbaar moest zijn al is het lettertype niet gemaakt voor de ouderen onder ons.. damn.. wat klein 🙂

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.