SMS diensten!

Er zijn van die momenten dat je er achter komt dat het hebben van allerlei communicatie middelen ook zijn nadelen heeft. Zo heeft mijn oudste een mobiel Dat is handig want als er wat is kunnen we bellen met elkaar.

Wetende hoe ik ben leek het me handig als we zijn bestedingsgedrag in de hand zouden kunnen houden dus kozen we voor een Pre-Paid kaartje. Ik heb de eerste stortingen gedaan en alles flex 🙂

Nou wilde de beste man vandaag lekker gaan zwemmen met zijn maatje 🙂 .. ik verzoek hem zijn foon mee te nemen wat dat is handig 🙂 .. de eerste opmerking was “die heeft geen tegoed meer…” waarop ik mijn linker wenkbrauw op trok.. want had ik niet 3 weken geleden 30 euro op diezelfde kaart gestort.. en zo ver ik weet hebben we slechts een keer of 5 gebeld met elkaar en dat kan het niet zijn..

ja hoorrrrr.. het is zo ver.. ook mijn zoon is gevallen voor de reclame en heeft een SMS dienst als ongevraagde gast op zijn telefoon. Dat geintje kost dus gewoon heel veel geld! Er vanaf komen is vrijwel onmogelijk en ik ben er enorm door gefrustreerd. Niet vanwege het geld.. dat is ook vervelend maar het gaat me vooral om het principe.

die kinderen hebben geen idee dat iets geld kost.. ze hebben geen idee dat ze een contract aangaan met de leverancier… ze hebben geen idee wat… En dan de ranzigheid van de SMS’jes.. die geeft je kippenvel…

Uiteindelijk via http://www.smsdienstenfilter.nl/ de mogelijkheid gevonden om de service uit te zetten maar.. als mijnheer besluit weer een nieuwe service aan te vragen kan dat gewoon.

Laat ik verder niet uitweiden over wat ik vind van de aanbieders want die verdienen hetzelfde 3 x over terug. .. en wat meer.. wat ik niet begrijp is dat mijn zoon onder de leeftijd waarbij hij dit soort beslissingen mag nemen schijnbaar zonder problemen dit wel mag… natuurlijk kan de aanbieder niet weten dat het om een minderjarig persoon gaat maar is het dan geen zaak dat de verkopende partij niet controleert of dat wel zo is?

Ter info het gaat hier om de service 888 waar op het net sowieso niets van terug te vinden is.. rare quiz vragen met  soms zeer expliciete seksueel getinte SMS … Het is jammer dat ik niet bij machte ben dergelijke bedrijven kapot te maken want ik zou het zonder blikken of blozen doen!

Ik lik mijn wonden.. tel de verloren € 30,- euro nog maar een keer.. en heb Jr. straf tot dat hij eind 40 is gegeven 😉 …

Ouders,u bent gewaarschuwd 🙂

Menno

3 thoughts on “SMS diensten!

  1. Ja helaas werkt het zo Menno. Ratten zijn het.
    Ze verdienen hier goud geld mee.

    Fijn dat je zoon er de eerstkomende 30 jaar niets meer mee kan ;))

  2. Menno, dit soort praktijken gaan al jaren door, ik kan niet begrijpen dat die toezichthouders hier niet eens wat aan gaan doen want het is een schande dat dit nog kan.

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.