Heuuullll veeellll!

Gisterenavond 10-06 12 uur.. ik lag nog niet in bed en keek rustig nog even op de laptop. Wat ik zag was bijzonder op zijn minst. Mijn mention lijst begon te lopen .. en te lopen.. en te lopen en met ernstige verbazing heb ik gedurende de hele 10’e van Juni naar mijn timeline zitten staren op Twitter. Zoveel berichten .. ik ben gestopt bij 400…

40 jaar worden is op zich al wel wat want in ene was ik die man waarvan ik 20 jaar geleden dacht “jezus man ga lekker in het cafe zitten en ga weg uit mijn dicotheek” In ene ben je dan 40.. damn.. klinkt zo anders dan 30’er. Maakt uiteindelijk geen fuck uit die ene dag meer of minder maar toch.

Heb het niet gevierd in een manier zoals het vieren van een verjaardag vaak gaat. Stoelen in een rondje en wachten tot de visite komt. Jezelf de reuzel uit de naad lopen om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje om vervolgens ‘s avonds compleet gevloerd op de bank uit te puffen zonder ook maar 1 fatsoenlijk woord met iemand gewisseld te hebben. Nee ik heb het gevierd met onder andere al mijn kinderen, heel eenvoudig en heel klein en ik heb het gevierd met de meest dierbaren in mijn leven. Voor de rest was het een dag als alle andere.

Ik blogde al eerder dat ik niet zo veel had om te vieren op het moment. Komt vast wel weer de komende jaren. Maar geloof me .. een tekening en een knuffel van mijn dochter, een kopje, spelletje en dikke knuffel van mijn zonen, een boek en een diner bon was voor mij ruim voldoende. Het bevestigd mij dat ik alles wat ik nodig heb eigenlijk al bezit.

En dan die berichten.. 400 en meer mensen die de moeite hebben genomen mij iets te wensen (wat laat ik even aan jullie fantasie over 😉 ) dat was zo gaaf. van 12 tot 12 bleven de berichten komen. Het was zelfs even zo erg dat ik me ongemakkelijk begon te voelen. Ik kon gewoonweg niet iedereen beantwoorden hoe graag ik dat ook wilde.

Mede dankzij jullie kan ik jullie verzekeren dat om meerdere redenen mijn 40ste verjaardag er1 was die ik niet snel zal vergeten! Mede dankzij jullie was een moeilijke dag er een die makkelijker verliep dan ik had durven hopen!

Zo.. tijd om gewoon weer 39 te zijn 🙂

Thx!

 

Ps…

B, dank voor het kiezen voor wat echt belangrijk is!

E, dank je voor wie je bent.. voor mij…

One thought on “Heuuullll veeellll!

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.