WellBeing Foundation, wellness maar dan anders!

Eerste WellBeing Benefiet Party 

Op zaterdag 10 juli 2010 organiseert de WellBeing Foundation een groots benefietfeest op landgoed Zonnestraal in Hilversum. De stichting zamelt hiermee geld in voor de realisatie van Thermen WellBeing Veluwe, een kleinschalig sauna & wellness centrum voor vrouwen met zichtbare en onzichtbare littekens, uniek in Nederland. 

Maximaal 200 gasten zijn welkom in de grote zaal van Sparkling op het schitterende Landgoed Zonnestraal. In ruil voor hun donatie krijgen zij een verrukkelijk walking dinner en een spetterend swingfeest aangeboden. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Boston Tea Party, met hun spektakelshow ‘Feest der Herkenning’. De volgens insiders de beste en leukste feestband van ons land zal voor deze gelegenheid aangevuld worden met special guest Antonie Kamerling. 
Initiatiefneemster Astrid Kesler vraagt met dit benefietfeest aandacht en fondsen voor het realiseren van Thermen WellBeing Veluwe, dat volgens planning medio 2011 haar deuren zal openen. Om de voorziening laagdrempelig te houden, opereert Thermen WellBeing Veluwe zonder winstoogmerk. Om de continuïteit te waarborgen, wil de foundation vaker een benefiet gaan organiseren. 

Dresscode en kaartverkoop 
Gasten wordt verzocht zich ‘sprankelend’ te kleden. Kaarten zijn voor € 85,00 per persoon te bestellen door een mail te sturen naar wellbeing.benefiet@gmail.com of kijk voor meer informatie ophttp://www.thermenwellbeing.nl 

Oproep 
De organisatie zoekt nog maatschappelijk betrokken ondernemingen om het bandoptreden exclusief te sponsoren om Stichting WellBeing Foundation financieel te ondersteunen. Ook staat zij open voor donaties van goederen of diensten, bijvoorbeeld bijdragen voor de goodie bag. 



Aanvullende informatie over de motivatie achter stichting WellBeing Foundation en Thermen WellBeing Veluwe: 
http://www.thermenwellbeing.nl/welkom/waarom 
http://www.vrouwen-ondernemen.nl/Columns/Columns/tabid/191/ArticleId/126/Hoe-het-begon-126.aspx 

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.