Handig…

Met de giga hoeveelheden volgers en gevolgden (jaja cynisch!) is het natuurlijk van essentieel belang dat je en kwalitatief goede feed kunt houden. Je weet hoe het gaat op twitter, je zegt 1 keer “hai” en iemand zegt 1 keer “hai” terug.. leuk, spannend voor 1 microseconde maar natuurlijk geen basis voor een langdurige twitterrelatie 😉

Er zijn 100 miljoen miljard applicaties die allemaal wel kunnen helpen in het oerwoud van twitter. Ik vind deze erg handig Untweeps.com

Met untweeps kun je inloggen met je twitter account en een zoektocht doen naar “stale peeps” wat zoveel betekend als mensen die jij volgt maar een x aantal dagen niets meer getwit hebben. De hoeveelheid dagen kun je aangeven bij de start van de zoektocht.
De lijst die er dan komt heeft vinkjes die je wel of niet kunt aanzetten. Met het aanvinken van diegene die je niet meer wilt volgen “unfollow” je in 1 keer die mensen.
Ik vond het handig! 🙂

Menno

ps, kijk af en toe eens op je twitter pagina bij Settings/connections daar zie je wat voor applicaties je toegang hebt gegeven om gebruik te maken van je Twitter account. Het kan geen kwaad daar af en toe eens lekker doorheen te gaan! Veel spam komt ongemerkt daar vandaan!

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.