Zou dat kunnen? Een Twitter Concert?

Aangestoken door het succes van de #tdp ( @ilseal ) en de recente #twittershizzle door onder andere @bertbrussen vroeg ik mij wat af. Gisteren een berichtje van @moosniques die zei dat er ergens en keer sprake was geweest van een twitter concert..
Nou moet ik zeggend dat ik altijd wat afhoudend over sta tegen meetings and such maarrrrr het idee van een twitter concert achtig thingy dat lijkt me wel wat.
Ik ben gek op muziek en als ik zo in mijn lijstje van following kijk staat daar een enorme bak met talent in!

Maar hoe moet je zo iets vormgeven? In eerste instantie denk ik gelijk aan non commercieel.. dat wil zeggen het zou met minimale middelen (liefst geen) gerealiseerd moeten kunnen worden. Des te minder kosten des te beter. Tijd is altijd wel ergens te vinden.. Locatie.. misschien we de Vorstin in Hilversum eens inwijden of.. weet ik veel waar ๐Ÿ™‚

Het zou een idee kunnen zijn om korte optredens te doen of bijzondere combinaties te verzinnen… alles onder het mom van een tof concert achtig dingetje ๐Ÿ™‚ met promotie mogelijkheden voor nieuw en bestaand talent! Volgens mij hebben we meer dan voldoende artiesten, bands, performers en ander talent op twitter om dat te realiseren.. toch?

Is dat een idee?

Laat eens wat van je horen.. mag hier.. mag op twitter @Baklap2 of via de mail op menno.baklap@gmail.com .. eventueel ook op MSN ( baklap2@hotmail.com ) al is dat wel heeeeel 2009. Mooiste is natuurlijk als je hier een reactie achter laat!

Menno

ps, Tom Beek melde al mee te willen doen! En ook Faeke inmiddels ook!!! Top.. eens rustig verder onderzoeken!

4 thoughts on “Zou dat kunnen? Een Twitter Concert?

  1. He Menno, leuk idee, why not!? Ik weet dat Renske Brands @RenskeBrands momenteel ook zo'n feest organiseert, in Eindhoven. Begin april. Je zou haar concept kunnen lenen, vindt ze vast okay. Ze heeft gratis een locatie en vraagt bands en DJ's via internet 'auditie' te doen. Zij en haar mede-organisatoren en de bezoekers bepalen wie er komen spelen en draaien. Doen ze allemaal voor niks, voor de lol en PR voor zichzelf. Slim concept, toch?

  2. Ja ik werd er niet op gewezen door @kuijken74 .. ik ga eens kijken wat ze bedacht hebben.. Ik vind vooral het aspect bands van belang.. dat daar een feestje uit ontstaat is een bijproduct ๐Ÿ™‚

    Dank je!

  3. Hey Menno,

    Als je nog hulp nodig hebt, ben ik beschikbaar (@jorgje). Ik vind het idee van Renske wel erg goed! Denk dat er makkelijk een cafรฉ/locatie te vinden is waar dit te organiseren is: het brengt toch wel veel mensen op de been (zie de Twittershizzle).

  4. ha menno las het nu pas maar wel leuk als het lukt om op de plek van de oude tagrijn snik snik weemoed een concert te regelen hierbij wil ik ook wel helpen als het moet gr john

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.