Ik win dus nooit wat… [g33k alert!]

en dat is dus waar.. Ik ben er zo een die niet gelukkig is in het spel. Koop een lot en win niks.. koop een straatje en win het absolute minimum. Allemaal geen probleem en je went er aan 🙂

Dinsdag zitten we te werken op kantoor en we hadden het over het aflopen van de vluchten van de space shutle en dat het kreng het museum in gaat. Ik vertelde dat ik ooit mijzelf voorgenomen had een lancering mee te maken. Tijd en heel veel andere zaken zijn voor gegaan en het is er helaas nooit van gekomen. Ik weet dat mijn vader ooit zelf wat geld apart gezet had voor me om te helpen 1 van mijn dromen te verwezenlijken (iedere gek zijn gebrek! 😉 ).
Enfin we waren dus aan het werk en in ene zegt Elwin (@fliktwit) zeg had je gezien dat er een Tweetup was van de @nasa ? Ik zeg nee verdorie die heb ik gemist jammer genoeg.. je moet er namelijk op inschrijven via de site en er worden wereldwijd een paar happy few uitgekozen! Ik meen 150 personen maar dat weet ik niet zeker..

jaja ik dwaal alweer af maar goed op het moment van gesprek bleek dat er nog een half uur was om alsnog in te schrijven op deze tweetup.. en tja, wie niet waagt.. die wint 🙂 Dus gedaan.

Wat vind ik vanmorgen in de mailbox?

Congratulations, your registration to attend the STS-132 Tweetup on May 13-14 at NASA’s Kennedy Space Center in Florida has been selected! The two-day event will provide you the opportunity to speak with shuttle technicians, engineers, astronauts, and managers and view the launch of space shuttle Atlantis to the International Space Station, targeted for 2:19 p.m. EDT, May 14. The Tweetup also will include a “meet and greet” session for participants to mingle with fellow Tweeps and the team behind the tweets from @NASA.

AAARRRGGHHHHH ik mag komen????!!!!!???? JAhaaaaa ik mag komen wooeeehaaaaa> Daar sta je dan als bijna 40’er te stuiteren als een klein kind!!! lol
Uiteraard is het wel zelf betalen en alles maar het is een unieke kans een lancering mee te maken en van heel dichtbij nog eens mee te kijken naar alles wat met het Shuttle programma te maken heeft…

En tot overmaat van toeval ontdek ik ook nog dat een mede tweep ( @Arvid ) die ik sinds gisteren “ken” OOK geselecteerd is!!

Nou ja.. zo zie je maar 🙂 er is ook ruimte voor een beetje geluk 🙂 en je weet het.. niet gelukkig in het spel.. erg gelukkig in de liefde :))

Menno

2 thoughts on “Ik win dus nooit wat… [g33k alert!]

  1. Jeeeeeeee, wat ontzettend gaaf!!!
    Nou, een felicitatie is hier zeker op zijn plaats, geweldig hoor, het is je zo gegund 🙂
    Heidi (@PhotoAmbiance)

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.