Mannen en vrouwen…

Ik ben inmiddels al best wel een tijdje on-line.. begeef me op heel veel sociale netwerken met Twitter als wel de meest actieve. Vroagah.. je weet wel toen de mannen van staal en de vrouwen van zijde waren… waren er al BBS’en en IRC natuurlijk.. daarna ICQ en MSN en god weet wat er nu allemaal is. Als ik alle uitnodigingen van nichtjes, vrienden en vage bekenden accepteer en registreer dan heb ik daar een dagtaak aan.

Ik begeef me het liefst op Twitter.. lekker snel.. lekker actief en lekker open… je ziet iemand volgt iemand en voor je het weet ben je deelgenoot van iemands leven.. je weet wanneer hij of zij gaat poepen (do NOT RT!) of dat er iets vreselijks is gebeurt.. de humor is elke dag groot ..

Nadeel van een medium als twitter is geen nuance.. 140 tekens waarin je wat zegt en maar hoop dat de ander het begrijpt … Maarrrrrrr we zouden natuurlijk geen mens zijn als we daar geen idee voor hebben bedacht. Het is al een oude en veel gebruikt op andere socials .. “de smilie” …

De smilie.. een leuk dingetje.. je kunt er mee lachen ๐Ÿ™‚ mee huilen :'( .. boos mee zijn ๐Ÿ™ of soort van onbestemd.. :S .. dan heb je de creatieve smilies als (_)> voor de koffie… enzovoorts enzovoorts … maar waar wil ik nou in godsnaam naar toe ..

De betekenis van die smilie dingen zijn helder.. toch?… of niet… want ondanks dat ze helder zijn worden ze volgens mij heul anders opgepakt ๐Ÿ˜‰ Actie van vrouw leid tot reactie van man …

Vrouw: … ๐Ÿ™‚ = leuk, vrolijk, aardig tof…

Man: … ze vind me leuk..

Vrouw: …. ๐Ÿ˜‰ grapje, gebbetje, niet te serieus nemen..

Man: … hmm ze wil me…

Vrouw: …. :'( verdrietig, minder fijn en niet zo leuk..

Man: … volgens mij huilt ze omdat ik er niet ben…

Vrouw: ๐Ÿ˜› haha geintjeeee.. steek me tong uit plaag je een beetje…

Man: …. ze wil me tongen????

Vrouw: ๐Ÿ˜€ leuk, grappig.. te gek .. lacheeuuhh

Man: .. ze vind het leuk.. ze wil me …

Vrouw: =) .. verrast.. blij …

Man: …. wtf sandwichen?????

Enfin.. het kijkje in de bedorven krochten van de gemiddelde man/knaapje/schaapje is wel duidelijk (met een hele vette dikke knipoog….. of.. wil je me dan????)

Menno

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.