Rillingen!

Er zijn van die dagen in je leven dat er specifiek nieuws naar buiten komt dat je doet rillen over je hele lijf. De Tsunami, 9-11 en genocide bijvoorbeeld. Van de week was dat Amsterdam. Een 27 jarige “jongen” (met reden tussen aanhalingstekens want ik twijfelde eerder daar beest neer te zetten) heeft in meerdere kinderdag verblijven zichzelf te goed gedaan aan kinderen. Niet zo maar kinderen maar kinderen tussen de 0 en de 4!

Denkt u even met mij mee, tussen de 0 en de 4! Dat zijn baby’s, peuters en kleuters! Kleine volledig onweerbare levens die misbruikt worden door een 27 jarig. Op een plek waar ze veilig horen te zijn. Een plek waar ouders van allerlei pluimage hun kinderen toevertrouwen aan de zorg van de verblijven terwijl zij aan het werk zijn.

Het maakt me misselijk te zien wat een klote wereld we af en toe in leven. Er is echt nergens meer veiligheid en dankzij dat prachtige Internet wat heel veel goeds brengt hebben beesten als deze aanhang en een plek hun vuiligheid te verkopen en te tonen. Ik heb het al eerder gezegd, van mijn kinderen geen foto’s meer op het net!

Kinderen van 0 tot 4, het moet een gebrek aan mijn kant zijn maar mijn hersenen zijn niet in staat dat te verwerken. Ik heb zelf nog 1 kind in die leeftijd en ik kan me er helemaal niets bij voorstellen. Wat ik me wel kan voorstellen is dat “mensen” als deze een serieus probleem hebben. Als je in staat bent dit te doen dan is er gewoon iets vreselijk mis aan je. Een dergelijk iemand mag eigenlijk wat mij betreft nooit van zijn natuurlijke leven meer de straten vrij bewandelen. Vermoord je iemand om redenen van rivaliteit of geld of een crime passionnel dan kan ik me nog voorstellen dat naarmate je ouder wordt de wroeging toeslaat en er met de juiste hulp wellicht nog een paar jaar te leven is in relatieve vrijheid maar op je 27ste een dergelijke daad verrichten met niet 1 maar hoogstwaarschijnlijk 50 kinderen is voldoende bewijs dat zo iemand nooit meer vrij mag rondlopen.

Vanaf de relatieve veiligheid van mijn buro en computer kan ik alleen maar vreselijk medelijden hebben met de kinderen en ouders die dit mee moeten maken. Hun kind of kinderen misbruikt en op het internet gezet door beesten…

Ik ben iet van oog om oog tand om tand maar als het mijn kind was geweest die dit was overkomen dan zou de dader er het beste aan doen nooit in mijn buurt te komen … niet agressief aangelegd maar ik denk serieus dat ik de beste man ernstig zou misbruiken … sorry dat ik er zo over denk!

4 thoughts on “Rillingen!

 1. Het is inderdaad niet te bevatten, dat ‘n persoon zoiets kan doen! Ik zou zeggen: Meteen die man castreren. Woorden schieten mij tekort, dat ‘n mens zoiets kan doen. Ik stop maar, want ik ben zoooo kwaad en inderdaad nu ook lopen bij mij de rillingen over mijn rug.

  Annafrancina

 2. Eej Menno
  De kl**tzak heeft het voor mekaar, alle leuke contacten met de creche waar de 1 feb terecht kunnen ten spijt, ik ga serieus argwanend zijn.
  En dat wil ik niet. Maar blijkbaar moet het.

  Groeten

 3. even een reply op Ellen : dat zullen ze hun hele leven “weten”, het is een onbewust ‘weten ‘van het kind, waar ze later tegenaan lopen

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.