Mijn dingetjes…

Een eigenschap die mij intrigeert (en dat is een ander woord voor irriteert!) is slapen… Ik weet nog goed dat toen ik een kleine mini bak was ik zonder enig probleem kon slapen. Ik wilde nooit slapen maar als ik er dan in lag dan ging het gewoon. Ik sliep nooit lang zeker niet in het weekend.. voor een uur of 1 in de middag was ik er wel uit…..

Lekker stappen, Donderdag beginnen.. Vrijdag nog even werken en dan Vrijdag Zaterdag en Zondag.. hoppa.. feest 🙂 … en de tijden er tussen.. slapen.

Frustrerend is het te ontdekken dat dit niet meer zo makkelijk gaat. Sowieso slapen is een hel .. in slaap komen is ingewikkelder dan 37 Sudoku puzzels blind en zonder handen oplossen binnen 27 minuten… Draaien, zuchten.. warm.. koud.. linkerzij.. rechterzij… rug.. buik.. zucht.. puf .. steun.. en dan maar weer plassen.. aarrgghhhh..

En wat is dat toch met hen die gaan liggen en slapen? Al staat de wereld op instorten.. hebben Nick en Simon verteld dat ze in het Swahili gaan zingen en verteld Jannes dat hij nog minimaal 40 jaar in het Nederlands doorgaat.. (niets tegen Jannes trouwens!) ze gaan liggen.. draaien 2 keer en .. zzzZZZzzz weg.. boompjes zagen in een ver land…

met verbazing kan ik dat aanzien HOE DOEN ZE DAT? … Mijn gemiddelde nacht is rond de 3 a 4 uur.. en dat is gewoon niet genoeg. Het gaat wel hoor.. maar je merkt dat je niet optimaal bent. Snel geĂŻrriteerd, weinig incasseringsvermogen, slechte concentratie en eetlust.. Ik ben inmiddels maar op zoek naar alternatieven 🙂 Zonder pillen graag.. ‘s Avonds een extra lange ronde met de hond.. uurtje door weer en wind lopen.. en daarna nog even lekker lezen in bed. Het helpt een beetje maar niet voldoende..

Dus bij deze .. wie kan mij het geheim vertellen dat sommige meester hebben gemaakt en dat er voor zorgen kan dat liggen ook gewoon slapen is? .. Hoe doen “jullie” dat? En nee dat met hamer, veel drank en pillen via internet heb ik al geprobeerd .. en nee daar zie je niets meer van.. meestal…

De beste tip krijgt als beloning .. eeuuhh mijn voorraad pillen via internet.. (nee niet die blauwe!.. die zijn voor mijn opa…. !)

18 Responses to Slapen…

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share if you care
Archieven
Baklap2’s tweets


Copyright © 2012. All Rights Reserved.