Te doen…

Ik heb er even over nagedacht maar besloten de komende tijd een aantal blogs te maken die elkaar gaan opvolgen…. wat ga ik er mee doen.. Ik ga beschrijven wat er gebeurt met iemand die Alzheimer heeft, hoe begint het.. wat doe je . de strijd en bovenal wat kun en moet je doen voordat het te laat is.

Ik heb inmiddels de harde manier moeten ervaren dat een aantal zaken niet op zich kunnen laten wachten wanneer je geconfronteerd wordt met deze ziekte. Het achteraf regelen van zaken is zoveel lastiger en pijnlijker dan vooraf geïnformeerd zijn..

Nee het zal geen zielig verhaal worden, confronterend bij tijd en wijlen maar ik hoop informatief oprecht en waar mogelijk vrolijk mee te nemen in deze wereld in de hoop dat iedereen die hier mee te maken krijgt kan voorbereiden. Over geld, over huizen, over familie en over de dood…

Al is er maar één iemand die er zijn voordeel moet is het voor mij al voldoende….

Menno

5 thoughts on “Te doen…

  1. Heb je er ooit over nagedacht om er een boek over te schrijven? Je schrijfkwaliteit is ruim voldoende, en ik denk dat er (zeker door de vergrijzing) een grote markt is voor een boek met Alzheimer als onderwerp… Misschien een ideetje?

    X Lieke

  2. Goed dat je dat gaat doen, als je het niet in de omgeving hebt kun je je er moeilijk in verplaatsen. Tevens bevrijdend voor jezelf misschien.

    • dat laatste sowieso.. dat is de reden voor elk blog dat ik plaats. het helpt het als je van je af kan schrijven en het is fantastisch als er iemand is die er op de een of andere manier wat aan heeft.. dan is het dubbel .. dank je wel!

      Menno

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.