Aangifte Oost Europeanen

Mooi initiatief van de PVV, een site waar je de overlast kan aangeven van Oost Europeanen. Handig want mijn god wat heb ik daar een last van zeg. Waar je gaat kom je ze tegen. Met veel overlast klussen ze Nederland helemaal leeg. Waar “onze” jongens gewoon de radio keihard aanhebben op Sky of 538 en de 40ste rookpauze nemen al fluitende met een pot bier in de handen naar al het moois dat voorbij komt staan die klote Oost Europeanen gewoon door te werken. Belachelijk… echt waar.

Ze werken zonder radio, schreeuwen niet naar elkaar en over het algemeen zijn ze niet zo fluiterig naar het schone Nederlandse damesvolk. Die etters werken van ‘s ochtends 7 uur tot een uur of 8 ‘s avonds en leveren vaak ook nog goed werk ook. En als klap op de vuurpijl doen ze dat ook nog tegen concurrerende tarieven. Echt belachelijk vind ik het, een overlast waar ik niet meer tegen kan.

Dus ik ben er klaar mee, ik heb een lijst gemaakt van alle overlast veroorzakende Oost Europeanen welke ik straks allemaal ga melden op de site van de NSB .. eeuuh sorry PVV natuurlijk. Daarbij doe ik een lijst van overlast veroorzakende honden bezitters welke moeten leren dat een hond moet poepen in het gras en niet bij mij voor de deur. Tevens stuur ik een lijst in met overlast veroorzakende politici die woord houden, autobezitters die in de file staan en mij het doorrijden beletten, twitteraars die mij niet beantwoorden of retweeten, facebookers die hun profiel afschermen en uiteraard al die vervelende valentijn kaarten sturende monsters die mij WEER vergeten zijn.  Misschien doe ik wel een voorstel al die overlast veroorzakende mensen een plakkaat op te plakken.. iets met een rondje of een vierkantje op hun jas.. kunnen we ze makkelijker herkennen!

Dat ga ik zo lekker doen, maar eerst even uitleggen waar de kraan komt aan de aannemer…

ps iemand die het Pools machtig is en weet wat het Poolse woord voor kraan is?

2 thoughts on “Aangifte Oost Europeanen

  1. Weet wel het Poolse woord voor ei dat is ‘jaja’ of zou het een verwijzing zijn naar al die mafkezen die zich PVV noemen. Jaja dit zijn de momenten dat ik zo trots ben om Nederlander te zijn

  2. Scherp Menno en met een fraaie ( indirecte) verwijzing naar een niet erg prettige periode uit onze geschiedenis (eufemisme). Helaas dat de grote blonde gedoger van de PVV het zelf af doet met gezeur en ‘overdreven’ bemoeizucht van anderen.

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.