Beste social media gebruiker!

Lieve social media gebruiker ik heb een vraag aan u.

Bekend of niet bekend, actief of minder actief. 100 miljoen miljard volgers of slechts 1…

Ik volg u omdat ik vind dat u het volgen waard bent. Dat kan zijn omdat u interessante verhalen verteld of wetenswaardigheden deelt met mij. Ook kan het zijn dat ik het leuk vind alle positieve zaken uit uw leven te volgen omdat er maar weinig mensen zijn die delen dat ze het kut hebben. Diegene daargelaten die wakker liggen van het feit dat ze “slechts” 5 keer per jaar op vakantie kunnen in plaats van 7 door de crisis.

Waarom ik u niet volg is om telkens weer te moeten lezen wat anderen van u vinden. Complimenten die gegeven worden door anderen,terecht of niet terecht, hoef ik niet te lezen want die zijn niet interessant voor mij. Ik volg u al met een reden en dat zal waarschijnlijk zijn waarom u de complimenten krijgt. Het andermaal doorvertellen van die complimenten is een narcistische aangelegenheid en dient verder geen doel.

Ik vind het wel fijn als u mij een interessante link doorstuurt of uw mening deelt aangaande [vul in wat van toepassing is] of mij op de hoogte houd van uw bezigheden. Dus ik zou het zeer op prijs stellen als u de zelfbevlekking 2.0 achterwege laat in mijn timeline. Ik zou het namelijk heel jammer vinden als ik u moet ontvolgen/ontvrienden/ont[watdanooken] omdat u blijft aandringen op het feit dat u echt de allerbeste bent en dat anderen dat ook vinden en u vind dat ik moet weten dat anderen u de allerbeste vinden… of zoiets dus… dan.. zeg maar.

Ik dank u hartelijk voor  het meewerken en wens u nog een hele fijne tijd toe op de sociale media met veel leuke, grappige, ontroerende, spannende en vooral interessante berichten.

 

Met vriendelijke groet,

Menno

3 thoughts on “Beste social media gebruiker!

  1. Hoi Menno,

    Hopelijk mag een complimentje richting jou nog wel 🙂 Maar begrijp je intentie en het is idd irritant als mensen zichzelf op Twitter aan – zoals jij het noemt – zelfbevlekking doen. Loze babbeltweets kunnen ook heel vervelend zijn, maar dat is mijn mening (wel een reden om die wellicht eens te ontvolgen) Groeten, Adriaan

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.