Keith Bakker

Je kunt hem al mijlenver zien aankomen.. Keith Bakker vandaag ..

Wat moet je nou met zo’n man? Ooit aangewezen Goeroe voor het oplossen van verslavingsproblemen bij jongeren en kinderen. Ik heb zelf ook nog wel eens naar hem gekeken maar kreeg toen al rillingen van die man. Jaja lekker makkelijk lullen achteraf maar het is waar. Er zat iets aan die man. Sowieso een “goeroe” worden van iets kan zelden goed gaan. Ratelband de Goeroe van de positiviteit, sja we weten allemaal wat daarvan terecht is gekomen.

Ik las vandaag de Tweets mee van Saskia Belleman (aanrader) en verbazing alom.. ik zal er een paar uithalen (van onder naar boven lezen).

Tweets

#Keith #Bakker in tranen na verhaal slachtoffers. Advocate reikt hem bekertje water aan.

Slachtoffer zegt dat affaire zelfs band met haar vader heeft besmet. “Ik zie hem opeens als man, ipv vader”. #Keith #Bakker

Tweede slachtoffer heeft moeite om tranen terug te dringen. Vertelt nog steeds geplaagd te worden door nachtmerries. #Keith #Bakker

Slachtoffer zegt zich onzeker te voelen, moeite te hebben om uit te gaan van het goede in mensen. #Keith #Bakker

Meisje schetst de impact op haar leven van het misbruik. Nog steeds intensieve begeleiding psycholoog nodig. #Keith #Bakker

OM kondigt nu aan volgende week 2 uur nodig te hebben. Advocate ook. Wellicht nu wel paar slachtofferverklaringen. #Keith #Bakker

Rechtbank besluit zo te stoppen. Rechter; “Neem volgende keer wel al uw medicijnen mee.” #Keith #Bakker

Advocate Lucy Oldenburg; “Hij kan niet meer, hij is uitgeput.” #Keith#Bakker

“Bullshit”. Zitting wordt even geschorst. #Keith #Bakker lijkt aan einde Latijn.

Slachtoffer vertelde dat #Keith #Bakker haar na misbruik zei te zwijgen, “anders zou hij mijn leven verwoesten.” Hij schudt zijn hoofd.

Advocate pleit voor niet te lang meer doorgaan. Medicijn #Keith#Bakker is bijna uitgewerkt.

Verkrachting ontkent hij fel. “Er was geen dubbeltje dwang.” Rechter legt uit dat binnendringen met vingers ook verkrachting kan zijn.

#Keith #Bakker; “Ik wil alleen nog mijn kids leren kennen. Mijn verantwoordelijkheid nemen en ze recht in ogen kunnen kijken.”

Slachtoffer zegt dat hij niet meer als hulpverlener mag werken. #Keith#Bakker; “Heb niet idee dat iemand nog naar mij komt voor hulp.”

Slachtoffer vertelt over haar dubbele gevoel; “Aan de ene kant voel ik dankbaarheid, andere kant verwarring en boosheid.” #Keith #Bakker

Slachtoffer; “Ik zei niets. Als ik dat wel had gedaan was het misschien over en uit en kreeg ik geen behandeling. #Keith #Bakker

Ex-cliënte zegt dat #Keith #Bakker “zeer manipulatief was. Hij verdraait waarheid en legt schuld bij ons, labiele meisjes.”

Constante in alle verklaringen; #Keith#Bakker zette steeds porno aan, en meisjes durfden niet te protesteren tegen zijn handelingen.

Als je dat allemaal leest dan weet je toch eigenlijk al 1 ding zeker? Zo’n man moet nooit meer loslopen… De man is zo verward en heeft geen enkel idee of gevoel van wat wel en niet kan. Dan krijgen we zonder twijfel weer de discussie over het wel of niet geven van TBS aan zo’n “man” Hoezo? Dat is toch kristalhelder? Een paar jaar gaat hem niet helpen echt niet.
Je geeft je kind over aan een persoon die het vertrouwen heeft van veel mensen. Je hoopt dat die persoon jouw bloed kan helpen en dat kan bereiken wat je zelf niet hebt kunnen bereiken. Dat doe je als je ten einde raad bent en niet eerder en hoe afschuwelijk is het als juist DIE man misbruik maakt van de zwakke positie van die kinderen?
Daar is de vraag TBS helemaal niet aan de orde, als bewezen is dat hij inderdaad heeft gedaan waarvoor hij in de rechtbank zit dan is TBS per saldo het eerste wat gegeven moet worden. Niet meer vrijlaten, niet meer de mogelijkheid geven weer opnieuw te beginnen. Geef hem een levenslange cel naast Robert M ..
Ongenuanceerd ik weet het maar ik kan me zo boos maken over dat soort types. Ik zou echt voor een systeem zijn waar TBS gewoon verplicht is bij zeden misdrijven. Seksverslaafd was hij volgens eigen zeggen. Daar ken ik er nog wel een paar van en zover ik weet ***ken die alleen maar soortgenoten en geen jonge meisjes en kinderen… Vastzetten en nooit meer loslaten wat mij betreft.. en dan komen ze er nog genadig van af. Het leven van de kinderen dat ze hebben verpest zal nooit meer normaal zijn, die hebben pas echt levenslang!

4 thoughts on “Keith Bakker

  1. ik wilde reageren maar kan het beter niet doen, als ik überhaupt al iets lees ‘met kinderen’ dan wordt ik zo Godvergeten boos en witheet van woede.
    Nou noem je twee mannen (zijn het mannen? het zijn gewoon beesten) die je naast elkaar wil zetten in de cel, zet ze maar bij elkaar en gooi de sleutel weg.
    Voor wat zij hebben gedaan is namelijk geen straf denkbaar.

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.