Verjaren

 

Vandaag was een mooie dag in de laatste plaats omdat ik vandaag weer mocht vieren dat ik er een jaar bijgekregen heb van onze lieve heer (of in welke grootheid je ook gelooft). Ik vier mijn verjaardag eigenlijk al jaren niet meer. Het dwangmatige kringetje waar je dan in moet gaan zitten en gezellig moet zijn. Je loopt jezelf de reuzel uit je bilnaad de hele dag en spreekt helemaal niemand.. nee dat is het niet meer voor mij.

 

Ik heb het geluk dat mijn jongste vlak voor mij jarig is waardoor ik altijd een reden het het niet te vieren immers we vieren de verjaardag van de kleine man en dat ik dan toevallig ook jarig ben is een bijkomstigheid(en loop alsnog de reuzel uit de bilnaad en nee er zijn geen foto’s van!). Vandaag was de dag van de kleine man. Voor kinderen is een verjaardag altijd leuk. Ze worden lekker verwend met cadeaus en kunnen de komende weken weer vooruit met alle spulletjes die ze hebben gehad. In het geval van mijn jongste heeft hij ook nog eens het geluk dat hij een dag zich suf spelen kan met de visite en elk gewenst moment zich tegoed kan doen aan kaas, worstjes, chips, snoep en al wat meer zei.

 

De hele week klote weer (kan zeggen minder fijn weer maar het was gewoon klote.. punt) en precies vandaag een hele mooie dag. Een paar dreigende wolken maar die deden weinig meer dat een beetje stoer boven ons hoofd hangen om onverrichter zake te vertrekken naar oorden waar ze hun donderend gebulder met veel bravoure  wel lost kunnen laten. Ik ben verwend met shirts, tekeningen en lekker een bak koffie en wat te eten op bed 🙂 wat wil een mens nog meer.

 

Wat zeker niet onbelangrijk is voor mij, mede omdat ik het verder niet vier, is de overweldigende aandacht op de sociale media. Mijn haat liefde verhouding met Twitter, Facebook en Google + is op een verjaardag altijd even alleen maar liefde. Waar ik normaal lees dat Piet voor de 35ste keer is ingescheept bij de Albert Heijn op de Kutteflubbermarkt in Bunzestein of waar de meest heftige politieke discussies voorbij komen en soms alleen “kut” lees ik op mijn verjaardag zoveel leuke berichten. Het is zo gaaf om op zo’n eenvoudige manier iemand die je eigenlijk niet kent te feliciteren of zoals in mijn geval vandaag gefeliciteerd worden.

 

Heel veel felicitaties kwamen voorbij vandaag en tussendoor heb ik mijn uiterste best gedaan iedereen persoonlijk te bedanken. Heel erg bedankt.. vond het heel gaaf! Als ik iemand vergeten ben mijn excuses en via deze weg dan alsnog heel erg bedankt!

 

De zooi is aankant, de kinderen bijna naar bed en ik zit op de bank en geniet nog even na van alle berichten overal.

DANK!

 

 

5 thoughts on “Verjaren

 1. En bedankt voor het sturen van de dreigende wolken, die hun lading boven ons losgelaten hebben … 😛
  Nogmaals gefeliciteerd en nog een fijne avond!
  xxx

 2. Graag gedaan Baklappie!
  We mogen je da’s duidelijk en hoef je niet te retweeten…
  Geniet van de mooie avond, genieten wij van je Blogs.
  Dank je wel.

 3. Nog gefeliciteerd Menno. Netals Mara, die is van 2 juni, ben je dus een tweeling.
  We hebben haar verjaardag weer uitbundig gevierd. Zie ook log van die dag.
  Aan die van mij doen we meestal niets. 28 december is een rot dag tussen
  de Kerst en Oud & Nieuw, en vaak is het weer ook nog slecht.
  Link werkt nu goed.
  Grtz Albert

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.