Mijn dingetjes…

 

Mijn partner is een mooi ding (vind ik zelf uiteraard). Een lekker wijf so to speak en ja ik mag dat zeggen. Dat is natuurlijk hartstikke gaaf want wie wil er nou niet op stap met een lekker wijf en der ook nog meenemen aan het einde van de dag.. toch? Het zijn van een mooie vrouw (verander even de toon want het is een net weblog) heeft zo zijn voordelen. Mensen helpen je sneller en zijn sneller bereid in te springen.

 

Dat gegeven zorgt soms voor aparte taferelen. Zo waren we aan het schaatsen niet zo lang geleden en moest er over een hekje geklommen worden. Daar de mooie vrouw mijn schaatsen even wilde proberen (een maat of 17 te groot) stond ze niet zo stabiel en was het hekje een lastige hindernis om te nemen. Ik, want ik ben een man, had daar even lol in en liet haar een beetje aan prutsen. Ik stond er naast en er kon niets gebeuren. Had de grootste lol met haar omdat het allemaal niet zo soepel ging. Tot mijn grote verbazing kwam er vanuit een onverwachte hoek een koene ridder aan lopen. Je kent ze wel het type “laat mij dat maar ff doen moppie” en deze liep langs mij heen met de intentie als koene ridder de redder in nood te zijn. Dat ik er naast stond maakte hem niet zoveel uit. Dat hij een uitermate vermakelijke scene verpeste maakte hem ook niet zo veel uit. De man zag blond, lekker en vrouw en wist.. “Die ga ik redden!”

Nodeloos te zeggen dat hij dat uiteraard niet gedaan heeft.

 

Zo is er ook Facebook en mijn mooie vrouw (lekker ding zoals je wilt) staat daar op. Ze zingt en is niet geheel onbekend in de Nederlanden en heeft daarom een mooie set foto’s op haar Facebook staan. Er staat ook dat ze een relatie heeft en toch zijn er dan weer die koene ridders die met een knipoog te veel haar aandacht vragen. Nogmaals helemaal niets mis mee en zoals mijn vader vroeger altijd zei “een mooie vrouw heb je nooit alleen” .. daar kan ik prima mee leven.

 

Wel apart is het gemak van benaderen die sommige mensen zich aanmeten. Ik zal jullie er niet mee vermoeien maar de hoeveelheid chat berichten die het lekkere wijf (oh nee mooie vrouw) krijgt zijn niet van de lucht. Ze heeft alle updates uitgezet zodat niet continue de telefoon staat te bliepen met die bijzondere berichten. Om jullie een beeld te geven van de berichten hier een divers overzicht van het type bericht dat zoal binnenkomt via de chat.

 

Hey mooie vrouw!

 

Dag mooie vrouw…

 

Mooie vrouw!!!!!!!!!

 

Wat een mooie vrouw ben jij zeg!!!

 

Nou ja dat dus… en wat ik me dan afvraag is .. wat willen ze? Kijk je naar de profielen zijn het 9 van de 10 keer mensen die hun profiel volplempen met foto’s en berichten van kinderen en vrouw. Wat willen ze? Willen ze bevestiging van het feit dat ze een mooie vrouw is? Moet ze dat zeggen ofzo.. iets van “ja inderdaad en nu?” of zijn het de koene ridders die denken “laat mij dat wijfie maar ff schaken want ik ben de alleberste en lekkerste en stoerste man ter wereld” ??? Moet ze spontaan in katzwijm vallen en met koffer onder haar armen naar je toe vluchten?? What’s the point? Wees duidelijk, wij mannen claimen altijd dat we zo lekker duidelijk een eenvoudig zijn.. nou niet dus!

 

Hoe dan ook het is een aparte gewaarwording direct mee te maken hoe de social media schijnbaar de gene doet verdwijnen en een ieder het recht geeft iedereen aan te spreken en wat dan ook maar te zeggen in directe berichten. Ikzelf heb daar natuurlijk ook last van, elke dag puilt mijn DM box uit en zijn de mails met oneerbare aanzoeken niet meer te overzien …  …. …. …..

 

OK OK IK LIEG 🙁 maar het had gekund JA!

 

Nou goed.. mannen van de wereld die een lekker wijf willen aaspreken let op:

 

Doe het openbaar en in het zicht van een ieder, het geeft aan dat je de ballen hebt dat te doen en streelt het ego van het lekkere wijf. Als het lekkere wijf je aandacht kan waarderen zoekt ze vanzelf wel contact met je via de alternatieve kanalen! En zo niet.. wees realistisch en erken dat je gewoon niet zo’n lekker ding bent als je zelf dacht!

 

En tot zover mijn tip wat betreft dit onderwerp!

10 Responses to Wat denkie noe zelluf?

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share if you care
Archieven
Baklap2’s tweets


Copyright © 2012. All Rights Reserved.