NASA Tweetup part III

Zooo dus na weer een lange vlucht (prima voor elkaar trouwens! @klm ) en het huren van een auto zijn we gisteravond in ons hotel (motel) aangekomen. Snel nog even wat proberen te slapen want noem me gek maar na 24 uur aan een stuk op heb ik best wel moeite :))

Vanmorgen om 06:30 afgesproken en de auto ingestapt. Op weg naar Kennedy Space Center. Was op zich grappig dat we pas gisterenavond onze accreditatie kregen voor vandaag 🙂 dusss .. enfin eerst gegeten bij een diner om snel en lekker de dag te beginnen.
Een uurtje rijden vanaf Daytona Beach ligt het Kennedy Space Center. Als je aan komt rijden zie je alle tekenen die bij het centrum horen. Het is commercieel vanzelfsprekend bijzonder uitgemolken..

We melden ons bij badging locatie !. Het lijkt bijzonder maar we staan in de computer en met een klein half uur staan we blij buiten met onze passen. Direct daarna door naar badging locatie 2! Aangezien we buitenlanders zijn worden we EXTRA sterk gecontroleerd! Ook bij 2 is het even wachten maar rond een uur of 9 hebben de ook die pasjes binnen.
Kromlopende van de pasjes pakken we de auto en rijden naar de gate van het immense terrein van NASA KSC.

Direct bij de gate worden we rechtsomkeert gestuurd.. we zouden ene pasje moeten hebben dat wit is met een groene stip en geen groene.. .. .. dussss… ok..

Terug naar locatie 1 waar we te horen krijgen dat er iemand iets niet goed heeft gedaan en dat we tot dit alles is opgelost geeen kans hebben binnen te komen!

gelukkig zijn we niet alleen en de mede “buitenlanders” houden elkaar maar bezig… uiteindelijk blijkt alles opgelost en worden alle 10 de vingers, 2 setjes van 4 vingers (en volgens mij voelde ik wat in mijn kruis ..) vastgelegd en op CSI waardige wijze verwerkt!

We krijgen de pas en YES we mogen!!!!

Hier kijken we op uit.. rechts de klok met countdown, links uiteraard de Amerikaanse starts and stripes en links daarvan de toren met Atlantis!

Kan niet wachten tot we morgen dat ding de lucht in zien en vooral horen gaan!

Extra leuk is dat ik vanavond rond 12 uur onze tijd gebeld wordt voor een Interview voor De Heer Ontwaakt van de Vara op radio 2.

Een extraatje op een toch al zo zeer gedroomde trip!

More later…..

One thought on “NASA Tweetup part III

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.