Een serieus verzoek…

Weet niet hoe het bij jullie vergaat maar mijn sociale media wordt overspoeld met Serious request. Laat ik heel duidelijk zijn, ik vind het een top idee om via de radio op deze manier aandacht te schenken aan een goed doel! De DJ’s en vasten en zo dat weet ik niet zo goed wat ik daar mee aan moet maar goed het is een manier om te voelen hoe het anderen op deze mooie planeet vergaat denk ik…

Wat ik mij afvraag is de fascinatie met betrekking tot het kijken van SR11. Natuurlijk is het leuk even te kijken naar een glazen hutje waar een 3tal mensen met anderen iets doen.. radio maken.. maar om nou de hele godganse dag te kijken? Nogmaals ieder zijn ding maar zou het niet een idee zijn de Televisie te verruilen voor een radio? En dan de kosten die je bespaard op je energie rekening door het uitzetten van de televisie bij elkaar op te tellen voor 6 dagen en die dan daadwerkelijk te storten op het gironummer van SR11 ?

Dat is nog half zo erg als de talloze mensen die via SR11 zichzelf naar voren proberen te brengen. Op twitter lees je”Voor alle nieuwe volgers stort ik …. op #sr11″ of elke keer dat dit bericht ge-retweet wordt stort ik …. op SR11″ man man.. het is wel moeilijk he? Gewoon iets geven zonder dat dat je de rest van de wereld moet laten weten hoe goed je wel niet bent?

Ik geef wel maar alleen als ik iedereen kan laten lezen HOE goed ik wel niet ben.. en ach … of ik nou 2 of 50 euro stort dat weet niemand. Kansloos.. dan heb ik meer respect voor hen die in de regen en kou naar Leiden gaan en daadwerkelijk wat in de gleuf stoppen.. of hen die gewoon iets geven.. zonder daar iets voor terug te willen hebben… dat schijnt ook te kunnen!

Zou blij zijn als ook deze actie weer voorbij is en hopelijk halen ze verschrikkelijk veel geld op voor het doel wat ze hebben gekozen.. enne die TV kan best ff uit.. SR11 draai dan ook wel door. Kunnen we ons weer focussen op mensen die op televisie proberen beroemd te worden.. en stemmen op hen.. kost maar € 0,80 per sms.. koopje!

Of ik al gestort heb? Nee .. omdat het doel met niet direct aanspreekt.. en ik het hele jaar al wat geef aan organisaties.. niet veel.. maar wat ik missen kan. Oh fok.. nou ben ik mijzelf al weer aan het verantwoorden  .. en voor wie eigenlijk?

Ik zal het, zoals wel vaker, weer te zuur zien 😉 #newsflash

3 thoughts on “Een serieus verzoek…

  1. ik kijk wel de hele dag maar voor de rest ben ik het wel met je eens Menno.

    Voor jou Bri en de kids via deze weg alvast hele fijne kerstdagen en een geweldig 2012 toegewenst

  2. Ik vind het best verslavende tv en ik vind het jammer dat het vanavond niet afgelopen is. En vraag me niet waarom. Ik heb de hele week gekeken en niets gedoneerd. Het is vooral tof om allerlei oude nummers meer te horen en Gerard Ekdom gek te zien doen… Ik ben het heel ernstig met je eens dat al die stomme retweets niet werken, ik houd er sowieso niet van als mensen zichzelf beter willen maken over de rug van anderen. Stort geld, vraag een plaat aan, en houd verder je mond.

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.