2012

Er is veel te zeggen over het jaar 2012. Het was voor mij een bijzonder jaar met heel veel downs en heel veel ups. Om nu eens niet mijn jaar te bloggen heb ik besloten mijn jaar in foto’s van mijn moeder te zetten. Een kleine 30 stuks van Januari tot vandaag. Begin van dit jaar dacht ik nog dat ze definitief afscheid van deze wereld zou nemen bleek niets minder waar.

Het jaar van mijn moeder…

14 thoughts on “2012

  1. Dat hebben wij ook vele jaren gedacht, dit jaar wordt vast het laatste. Helaas maar ook gelukkig was dit jaar het laatste voor onze mams. En ik had het niet verwacht, dacht dat ik er al jaren klaar voor was maar oh wat mis ik haar vreselijk! Niet zoals ze de laatste jaren was maar hoe ze was toen ze nog echt mijn moeder was!

  2. Mooie foto’s, verdrietige foto’s… ook de foto’s vertellen over ups en downs… Je zou haar zo een dikke knuffel geven. Wat moet het moeilijk zijn haar zo te zien aftakelen, ook lichamelijk. Aan de andere kant kun je haar nog voelen, aanraken, knuffelen… ook al is ze geestelijk niet aanwezig… Ik hoop toch dat je haar nog een poosje bij je hebt.
    Een goed 2013 gewenst Menno, voor jou en allen die je liefhebt. X

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.