Mijn eigen sociale media anno 2012

Al een tijdje worstel ik met de social media. Ik vind het heel erg leuk dingen te lezen en op de hoogte te blijven van het wel en wee van de mensen die ik volg, bevriend heb of via + zie. Na een lange periode van intensief delen merk ik dat mijn deelzucht minder aan het worden is. Krijg minder voldoening uit het twitteren, feesboeken en wat meer is.

Nu ben ik dankbaar voor het aantal mensen dat bereid is mijn relaas over wereld en ziektes en opinies te lezen, heel dankbaar zelfs en ik ben geenszins voornemens dat te veranderen maar ik ga wel mijn sociale gedrag aanpassen.

Minder onzin delen (nee niet stoppen maar minder) en meer relevante zaken die mijn persoon bezig houden. De ziekte Alzheimer neemt een grote rol in mijn leven en ik heb immens respect voor hen die zich daar zo actief voor inzetten. Ik ga daar voor zo ver jullie dat toestaan mijn steentje in bijdragen. Meer delen via mijn blogs.. meer proberen te betekenen voor anderen en iets minder egocentrisch.

Mijn excuses voor hen die mij lezen omdat ze mijn onzin leuk vinden ..

Dus Bakkie 2012 is meer informatie, Alzheimer, opinie en wat me echt bezig houden kan.. Hoop dat jullie dat trekken πŸ™‚ En anders is er altijd nog de “ontvriend” “ontvolg” “zakindepoep” knop πŸ™‚

11 thoughts on “Mijn eigen sociale media anno 2012

 1. Doe maar. Maar doe het met humor. Alzheimer is verschrikkelijk als je ermee te maken krijgt. Dat weten we allebei. Trouwens leuke foto met je moeder, ik zou wel een verzameling van zulke foto’s willen aanleggen. Groetjes.

  • Gewoon foto’s nemen als je er bent. Ik doe dat elke keer en heb inmiddels bijna 2 jaar aan veranderingen vastgelegd. Niet heel mooi of met een doel er iets mee te doen.. gewoon voor mijzelf πŸ™‚ Lang leve de smartphone wat dat betreft πŸ™‚

 2. Hallo Menno,

  Sociale media vondt ik in het begin wel leuk. Maar naar een paar keer was ik het ook zo weer zat.
  kost me zoveel onnodige tijd wat ik anders kan besteden. Als ik om heen kijk hoeveel tijd men kwijt is
  aan al deze vormen van contact denk ik ik mag er nog wel een dag bij hebben. Ik heb nu al aan 24 uur
  te kort. af en toe kijk ik eens op twitter en dan houdt het ook wel op.

  Groeten Herbert

 3. Ik lig ook regelmatig met mezelf en mijn social media accounts overhoop over wat wel en wat niet te twitteren, te liken en te posten. O_dje is for fun en In_Ontwikkeling voor de diepgang in het leven. Houdt het een stuk simpeler ;-))
  Ik blijf je blogs evenwel lezen. Soms met een glimlach, soms met een traan. Doe je goed!

 4. Volgens mij lees ik juist die stukjes van jou… maar bovenal, je moet datgene schrijven waar jij je prettig bij voelt . En volgens mij doe je dat allang. ik volg gewoon zoals gewoonlijk selectief mee! πŸ™‚

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.