Mijn dingetjes…

Al een tijdje worstel ik met de social media. Ik vind het heel erg leuk dingen te lezen en op de hoogte te blijven van het wel en wee van de mensen die ik volg, bevriend heb of via + zie. Na een lange periode van intensief delen merk ik dat mijn deelzucht minder aan het worden is. Krijg minder voldoening uit het twitteren, feesboeken en wat meer is.

Nu ben ik dankbaar voor het aantal mensen dat bereid is mijn relaas over wereld en ziektes en opinies te lezen, heel dankbaar zelfs en ik ben geenszins voornemens dat te veranderen maar ik ga wel mijn sociale gedrag aanpassen.

Minder onzin delen (nee niet stoppen maar minder) en meer relevante zaken die mijn persoon bezig houden. De ziekte Alzheimer neemt een grote rol in mijn leven en ik heb immens respect voor hen die zich daar zo actief voor inzetten. Ik ga daar voor zo ver jullie dat toestaan mijn steentje in bijdragen. Meer delen via mijn blogs.. meer proberen te betekenen voor anderen en iets minder egocentrisch.

Mijn excuses voor hen die mij lezen omdat ze mijn onzin leuk vinden ..

Dus Bakkie 2012 is meer informatie, Alzheimer, opinie en wat me echt bezig houden kan.. Hoop dat jullie dat trekken πŸ™‚ En anders is er altijd nog de “ontvriend” “ontvolg” “zakindepoep” knop πŸ™‚

11 Responses to Mijn eigen sociale media anno 2012

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share if you care
Archieven
Baklap2’s tweets


Copyright Β© 2012. All Rights Reserved.