Geruchten, achterklap en aannames!

“Uit het oog uit het hart” Wie kent de uitspraak niet. Vaak is het ook een waarheid zeker met vrienden die eigenlijk restkennisen zijn. Tijden lang heb je elkaars aandacht maar dan van het ene op het andere moment raak je dat door wat voor reden dan ook even kwijt en hop.. ze verhuizen in gedachten naar Verweggistan.

Allemaal niet erg en begrijpelijk, we hebben het met zijn allen druk, kinderen, huis, werk of god weet wat ons bezig kan houden en daarnaast ook nog alle sociale media. Die helpen trouwens wel een beetje in het makkelijker afstand kunnen nemen immers je kunt zonder elkaar te zien nog altijd lekker porren of even laten weten dat je nog leeft.

Dit stukje gaat niet over mij maar over de partner waar ik mee leef. Behalve moeder, uitstekende partner, goed ei en harde werkster is ze van oudsher zangeres. Veel mensen kennen haar niet van naam maar als je een nummer horen dan is het regelmatig.. “oohh ben jij dat?” .. ja dat is haar. Moge duidelijk zijn dat ik natuurlijk aperots ben op haar 😉

2 van die nummers die veel mensen wel kennen zijn deze:

en

Stuk voor stuk stuk gedraaid (gniffel das een heule aparte zin) op vele radio stations.

Dan volgt een nieuwe platen maatschappij en er mag een nieuwe CD worden opgenomen. Of een CD opnemen nog helemaal van deze tijd is laat ik even in het midden maar hij kwam er. Een toffe CD (ja ik zal anders zeggen… tssss) waar ziel en zaligheid weer is ingelegd.

2 nummers kwamen er uit van deze CD (LEF)

 

en niet al te lang geleden een mooie Ballad met Christiaan Hof

De laatste single ook mooi opgepakt door diverse radio en TV stations en veel mensen vonden/vinden het een prachtig nummer.. (vooral de clip is natuurlijk van hoge klasse :P) ..

En dan is het even stil rond haar…. Dat gebeurt wel eens toch? Dat je bezig bent met nieuwe dingen? Uiteindelijk moet er gewoon brood op de plank en zijn er de dagelijkse beslommeringen. Zo hier niet anders. Verhuisplannen, zoeken, regelen, werken, moederen en partner zijn. Daarnaast workshops organiseren en geven en zangles geven aan leerlingen. Al met al genoeg te doen dus.

Het is dan ook extra wrang om (uiteraard) via de achterklap kanalen te horen dat “Ze gestopt zou zijn met zingen” Huh??? WTF hoezo??? Is het dan niet mogelijk om even wat anders te doen? Of moet je als een idioot elke dag maar weer iedereen door zijn strot duwen dat je zingt en dat je er nog bent? Schijnbaar wel… Dat klakkeloze aannemen dat iemand gestopt is omdat ze even niets van zich laten horen of omdat ze niet als een media aandachtgeile weet ik veel wat iedereen lastig vallen met onzinnige berichten.

Nou zonder en verder woorden aan vuil te maken..

ZE IS NIET GESTOPT MET ZINGEN! 

zo dat is er uit 🙂 en of ze in de toekomst nou wel of niet “doorbreekt” (whatever that means) maakt geen donder uit. Als je 10.000’en mensen hebt kunnen raken met je muziek, 5 CD’s op je naam hebt staan, gezongen hebt met weet ik veel wat voor grootheden en tot op de dag van vandaag een gewoon mens bent gebleven sta je voor mij sowieso op nummer 1

 

4 thoughts on “Geruchten, achterklap en aannames!

  1. Mooi laten lullen! Wij hier in het noorden weten wel wie Erikah is en dat het een kanjer is met een dijk van een stem! ‘Ik zie jou’ draai ik regelmatig zelf, gewoon een beregoed nummer! 🙂

  2. En of je gelijk hebt!

    Niks van aantrekken en genieten van alles wat er nu komt….(en mettertijd graag weer een nieuwe cd, dat dan weer wel;))

  3. Whahaha, er is maar een oplossing. Retweet till trending, LIKE, +1. Mijn zegen heb je.
    Enne, vrolijke muziek trouwens.

Reacties zijn tof.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.